FBN Security

Horecabeveiliging

De Horecabeveiliging is een echte specialisatie van ons bedrijf. FBN heeft een balans weten te vinden tussen gastheer zijn en effectief en functioneel beveiligen.

Lees meer
FBN Security

Evenementen

Van bruiloft tot hockeyfeest, popconcert, houseparty of sporttoernooi tot piratenmuziekfestijn, FBN is een landelijk bekende en gewaardeerd partner in beveiliging.

Lees meer
FBN Security

Beveiliging openbare instellingen

FBN levert specifiek opgeleide beveiligers voor de medische en publieke sector.en FBN Health Security beveiliger beschikt over structurele kennis van de zorg en zorginstellingen en kan effectief met artsen, verpleegkundigen en managers communiceren.

Lees meer
FBN Security

Objectbeveiliging

Wij verzorgen de beveiliging van uw object en kunnen dit doen door bijvoorbeeld surveillance per auto, sluit- en brandrondes of het leveren van receptionisten, nachtportiers en gediplomeerde beveiligers/BHV-ers.

Lees meer
FBN Security

Winkelbeveiliging

Voor elke branche beschikken wij over goed opgeleide, representatieve winkelsurveillanten. Van juweliers en exclusieve modezaken tot supermarkten en avondwinkels.

Lees meer
FBN Security

Persoonsbeveiliging

Het ultieme maatwerk, aangepast aan de cliënt, de risico’s en wensen. Wij beveiligen op basis van een zorgvuldige en afgewogen risico-analyse, in nauw overleg met onze cliënten.

Lees meer
FBN Security

VIP beveiliging

VIP beveiliging is ultiem maatwerk, Wij maken altijd in overleg met de cliënt een op maat gemaakt programma. VIP beveiliging is een specialisatie met talloze mogelijkheden.

Lees meer
FBN Security

Hondenbeveiliging

Onze honden en hun vaste begeleiders vormen een hecht team, nemen voortdurend deel aan cursussen en beschikken over alle benodigde diploma’s en certificaten.

Lees meer
FBN Security

FBN Fast Reaction Teams

FBN regelt Fast Reaction Teams beveiliging voor u. 24 uur per dag, zeven dagen per week. Wij stellen op de kortst mogelijke termijn een team van beveiligers samen dat voldoet aan uw wens en u uit de problemen helpt en we blijven net zo lang aanwezig als nodig is.

Lees meer

Evenementen

Van bruiloft tot hockeyfeest, popconcert, houseparty of sporttoernooi tot piratenmuziekfestijn, FBN is een landelijk bekende en gewaardeerd partner in beveiliging.

Fast Reaction Teams

Van het ene op het andere moment kunt u beveiliging nodig hebben. Vanwege een acute geweldsdreiging, omdat uw vaste beveiligers verhinderd zijn en hun bedrijf geen vervanging heeft of omdat bijvoorbeeld de toeloop van publiek naar een evenement boven verwachting is.

Hondenbeveiliging

De inzet van een goed afgerichte beveiligingshond heeft in sommige situaties meer impact dan de komst van drie beveiligers. De beveiligingshond is met name goed inzetbaar bij (grootschalige) evenementen, in de surveillance of tijdens risicodragende situaties.

Beveiliging openbare instellingen 

Geweld of dreiging met geweld in ziekenhuizen en zorginstellingen neemt hand over hand toe; de statistieken liegen er niet om. Bijna de helft van alle ziekenhuizen komt er zeer regelmatig mee in aanraking.

Horeca

De Horecabeveiliging is een echte specialisatie van ons bedrijf. Jarenlange ervaring in deze moeilijke beveiligingstak heeft veel dankbare klanten opgeleverd. FBN heeft een balans weten te vinden tussen gastheer zijn en effectief en functioneel beveiligen.

Objectbeveiliging

Wij verzorgen de beveiliging van uw object en kunnen dit doen door bijvoorbeeld surveillance per auto, sluit- en brandrondes of het leveren van receptionisten, nachtportiers en gediplomeerde beveiligers/BHV-ers. Via zorgvuldige verslaggeving krijgt u een periodiek overzicht van alle activiteiten, tot op de minuut nauwkeurig

Persoonsbeveiliging

Het ultieme maatwerk, aangepast aan de cliënt, de risico’s en wensen. Al dan niet zichtbaar aanwezig, zowel individueel als collectief (gezinnen, managementteams, directies): het is allemaal mogelijk. FBN werkt zelfstandig en in samenwerking met politie en justitie.

VIP beveiliging

VIP beveiliging is ultiem maatwerk, Wij maken altijd in overleg met de cliënt een op maat gemaakt programma. Hierin nemen wij onder andere de volgende punten mee: Wat zijn de risicofactoren? Wel of niet zichtbaar? Hoeveel personen? Naast deze punten zijn er uiteraard meer punten die wij mee nemen.

Winkel beveiliging

Buitengewoon alert en doortastend kunnen optreden binnen de wettelijke kaders. Eisen waaraan onze winkelsurveillant per definitie voldoet, mede omdat ook zij bovenop de normale opleiding een extra cursus volgen met ruime aandacht voor handelingsmogelijkheden, juridische facetten en procedures