Beveiliging Overijssel: Faciliteiten Beveiliging Nederland verzorgd ook in Overijssel verschillende beveiligingsdiensten zoals horecabeveiliging en winkelbeveiligingen. Naast deze diensten wij ook persoonsbeveiliging, VIP beveiliging, objectbeveiliging.
 
Daarnaast verzorgd FBT security in Overijssel ook hondenbeveiliging, deze hondenbeveiliging of honden surveillance kan op veel verschillende manieren ingezet beveiliging Overijssel worden. Zo zetten wij onze honden teams in voor het surveilleren op industrie en bedrijven terreinen, in winkel centra en bij verschillende (grote) evenementen. Zowel de honden als de beveiligers zijn speciaal hiervoor opgeleid. Naast eventuele directe inzet van deze honden is dit vooral een zeer goede preventieve vorm van beveiliging. Zijn er bijvoorbeeld personen die iets van plan zijn, of proberen onze beveiligers uit de tent te lokken.. dit soort gedrag laten deze personen wel uit hun hoofd als er één van onze honden mee gaat op pad met de beveiliging.
 
Beveiliging Overijssel doen wij in de verschillende steden, wij verzorgen onder andere de beveiliging in Almelo, de beveiliging in Nijverdal, de beveiliging in Hengelo, de beveiliging in Oldenzaal, de beveiliging in Enschede en beveiliging in Zwolle. Maar natuurlijk kunnen wij ook de beveiliging verzorgen in de kleinere plaatsten.
Al onze medewerkers beschikken over de juiste diploma’s voor het beveiligingswerk, naast de diploma’s en opleidingen die hiervoor gevold zijn, beschikken alle beveiligers over een EHBO diploma. Op deze manier weten wij zeker dat u één van onze beveiligers met een gerust hard in uw bedrijf of op uw evenement kan laten werken.
 
Naast de nodige opleidingen lopen onze mensen altijd net in de kleren en zien er net en representatief uit, ook zijn zij altijd beleeft en behulpzaam. Staan onze beveiligers bijvoorbeeld bij uw horeca gelegenheid aan de deur zien wij ook graag dat ze niet alleen gezien worden als “uitsmijter” maar als gastheer en het visite kaartje van uw bedrijf.
 
Zoekt u een beveiligingsbedrijf in Overijssel, zoek dan niet verder en neem geheel vrijblijvend eens contact op met Faciliteiten Beveiliging Nederland, aan de hand van uw wensen bekijken wij samen met u de mogelijkheden en maken op basis hiervan een passend voorstel.