Beveiliging Zwolle: Faciliteiten Beveiliging Nederland is een beveiligingsbedrijf wat ook in Zwolle verschillende vormen van beveiliging levert. Zo verzorgen wij horecabeveiliging, evenementenbeveiliging en winkelbeveiliging in Zwolle en omstreken.
 
Naast de bovengenoemde beveiligingsvormen kunt u ook bij ons terecht voor het beveiligen van objecten in Zwolle, dit in de in de breedste zin van het woord. Gaat het nu om een pand of een kostbaar object als een schilderij of kunstwerk.. In alle denkbare gevallen en voor alle denkbare objecten is FBN security de ideale partner.
 
FBN security is ook gespecialiseerd in de persoonsbeveiliging en VIP beveiliging. Voor deze beveiligingsvormen hebben wij speciaal opgeleide en kundige mensen in dienst. Deze vorm van beveiliging kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld moet de beveiliging zichtbaar aanwezig zijn? Of juist helemaal niet? Hoeveel personen moeten er “beveiligd” worden? Wij verzorgen namelijk ook de beveiliging voor grotere groepen of gezinnen. Wilt u meer informatie over de persoons- of VIP beveiliging? Neem gerust eens contact met ons op. 
Iedereen die in dienst is bij Faciliteiten Beveiliging Nederland heeft de nodige en verplichte beveiligingsopleidingen en cursussen gevolgd en met succes afgerond. Daarnaast hebben onze medewerkers ook een EHBO cursus gevolgd, op deze manier kunt u te aller tijde de medewerkers van FBN security met een veilig en vertrouwd gevoel inhuren om de beveiligingswerkzaamheden uit te voeren bij uw bedrijf of evenement.
 
Naast goed opgeleide personen beschikt FBN security ook over een aantal goed opgeleide beveiligingshonden, deze beveiligingshonden kunnen mee op surveillance voor het beveiligen van bedrijventerreinen, winkel beveiliging zwollecentra of evenementen. Deze beveiligingshonden hebben ook een zeer goede preventievewerking tegen ratdraaiers of andere mensen die het plezier willen verstoren tijdens bijvoorbeeld een groot evenement. De “ratdraaiers” willen nog wel eens een beveiligingsmedewerker uit testen, dit laten deze personen met een dergelijke hond tegenover zich wel uit het hoofd.
 
Zoekt u een partner voor beveiliging Zwolle? Zoek dan niet verder en neem gerust eens vrijblijvend contact op met Faciliteiten Beveiliging Nederland als u een offerte wilt aanvragen, of graag in een persoonlijk gesprek wilt bespreken wat de mogelijkheden zijn voor u.
 
Neem contact op met Faciliteiten Beveiliging Nederland.