Beveiliging Twente: Faciliteiten Beveiliging Nederland bied ook een Twente een groot deel van haar diensten aan. U kunt hierbij denken aan; winkelbeveiliging, horecabeveiliging en het beveiligen van openbare instellingen.
 
Daarnaast bied Faciliteiten Beveiliging Nederland ook gespecialiseerde vormen van beveiliging aan in Twente, zoals VIP beveiliging, persoonsbeveiliging en hondenbeveiliging. Uiteraard zijn alle beveiligers in dienst van Faciliteiten Beveiliging Nederland kundig en gediplomeerd in de beveiligingsbranche. Naast de standaard gevolgde opleidingen hebben alle beveiligers ook een EHBO cursus gehad. Op deze manier kunt u altijd met een gerust hart veilig en vertrouwd onze mensen uw winkel, horeca gelegenheid of evenement laten beveiligen.
 
 
FBT security wil altijd de hoogste kwaliteit van beveiliging beide, daarom bieden wij een kwaliteitsgarantie op al onze diensten. Daarnaast heeft u als klant van FBN security een contract wat u 24 uur per dag en zeven dagen in de week kunt aanspreken. Ook nemen wij periodiek telefonisch contact met u op en spreken wij af om in een persoonlijk gesprek onze diensten te evalueren. Deze “vinger-aan-de-pols” visie werkt voor beide partijen zeer fijn, op deze manier kan van beide partijen altijd snel geschakeld worden indien noodzakelijk.
FBN-security pakt iedere opdracht, groot of klein even professioneel en serieus aan, of u nu één beveiliger wil inhuren voor het winkelsurveillance tijdens de koopavond in de wintermaanden, of u wilt 100 of meer beveiligers inhuren om een groot evenement in goede veilige banen te laten verlopen. In alle gevallen kan FBN-security de partner zijn voor uw opdracht.
 
 
Bent u op zoek naar een beveiligingsbedrijf wat actief werkt in de regio Twente, zoekt u een beveiligingsbedrijf in twente die iedre opdracht aan kan? Zoekt niet verder en neem contact op met Faciliteiten Beveiliging Nederland. Samen met u bekijken wij uw wensen, op basisi hiervan komen wij met een passend voorstel.
 
Neem contact op met Faciliteiten Beveiliging Nederland, voor het aanvragen van een offerte, om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen of om een afspraak te maken voor een gesprek.