Beveiliging Oldenzaal: FBN security verzorgd in Oldenzaal verschillende beveiligingsdiensten. Denk hierbij aan winkelsurveillanten, horecaportiers, en het beveiligen van objecten.
 
Onze filosofie en overtuiging is; dat goede beveiliging een totaalplaatje is, onze beveiligers dragen dit ook uit tot in de puntjes. Onze beveiligers zien er altijd verzorgd en representatief uit. zijn altijd behulpzaam en hoffelijk. Gebeurt het nu dat een situatie uit de hand dreigt te lopen, of zijn er conflicten? Dan doen het personeel van FBT waar zij voor in gehuurd zijn. En zorgen dat deze dreigende situatie verholpen dan wel voorkomen word door snel en professioneel in te grijpen. Op deze manier kunnen wij de veiligheid van u, uw personeel en uw klanten gewaarborgd worden.
 
Ook beschikt Faciliteiten Beveiliging Nederland over zogenoemde Fast Reaction Teams, deze teams staan 7 dagen per week en 24 uur per dag klaar voor onverwachtse beveiligingsopdrachten. Denk hierbij aan acute geweldsdreiging, bijvoorbeeld omdat uw standaard beveiligers verhinderd zijn en hun werkgever geen vervanging heeft, of omdat u een festival organiseert waar meer bezoekers op afkomen dan gepland en de situatie dreigt uit de hand te lopen. Samengevat: u heeft op zeer korte termijn beveiliging nodig? Dit regelen wij in een zeer korte tijd.
Naast de beveiliging Oldenzaal verzorgd Faciliteiten Beveiliging Nederland diensten door heel noord en oost Nederland, wij zijn actief met beveiliging in Drenthe, Beveiliging in Overijssel, beveiliging in Groningen en beveiliging in Twente.
 
Faciliteiten Beveiliging Nederland beschikt over en ruim bestand gediplomeerd personeel, al onze personeelsleden zijn multi-inzetbaar voor de verschillende beveiligingswerkzaamheden, wij verzorgen in alle disciplines van de beveiliging, dit voor zowel korte termijnen als bijvoorbeeld het beveiligen van een festival, als de langere termijnen bijvoorbeeld het inzetten van winkelsurveillanten in donkere wintermaanden tijdens de koopavond.
 
Zoekt u dus een beveiligingsbedrijf in Oldenzaal of omstreken? Zoek niet verder en neem contact met op met Faciliteiten Beveiliging Nederland. samen bekijken wij uw wensen en maken op basis hiervan een passend voorstel.