Beveiliging Emmen: FBN-security verzorgd ook in Emmen voor verschillende vormen van beveiliging. Zo hebben wij onder andere winkelsurveillanten, hondenbeveiligingsteams en verzorgen persoonsbeveiliging in Emmen.

Naast deze vormen van beveiliging bieden wij meer aan, zoals horeca beveiliging, object beveiliging, het surveilleren in en om openbare gelegenheden als ziekenhuizen, voetbal stadions en VIP beveiliging.

FBN security kan in principe alles en iedereen beveiligen, niets is ons te gek of te groot en zien iedere aparte opdracht als een uitdaging. Faciliteiten Beveiliging Nederland beschikt over een ruim bestand kundig en gediplomeerd personeel. Iedere werknemer van ons beschikt over alle nodige papieren en kennis om deze werkzaamheden tot in perfectie uit te oefenen. Daarnaast hebben wij nog een grote groep specifiek opgeleide mensen voor gespecialiseerd beveiligingswerk. Denk hierbij aan VIP of Persoonsbeveiliging of onze honden beveiligingsteams. Uiteraard zijn de honden die mee gaan op surveillance hiervoor ook getraind en opgeleid.
FBN-security verzorgd niet alleen in Emmen beveiligingswerkzaamheden maar doet dit door gehele provincie Drenthe, Groningen, Overijssel en in Twente.
 
FBN-security beschikt ook over zogenoemde Fast Reaction Teams, deze teams staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week paraat voor onverwachtse vormen van beveiliging. Denk hierbij aan acute geweldsdreiging, omdat uw vaste beveiligers bijvoorbeeld verhinderd zijn en hun bedrijf geen vervanging heeft, of omdat u een evenement organiseert waar meer bezoekers op afkomen als verwacht/gepland en de situatie dreigt uit de hand te lopen. Kortom u heeft op korte termijn beveiliging nodig. Wij regelen in een zo kort mogelijke termijn deze beveiliging.
 
Bent u op zoek naar een beveiligingsbedrijf in Emmen die iedere opdracht aan kan? Wilt u weten wat de mogelijkheden bij ons zijn? Of wilt u een offerte aanvragen?

 Neem gerust eens vrijblijvend contact op met FBN-security voor een offerte of een gesprek met één van onze medewerkers.