Beveiliging Drenthe: Faciliteiten Beveiliging Nederland verzorgd verschillende vormen van beveiliging door heel Drenthe. Zo kunnen wij bijvoorbeeld evenementenbeveiliging, winkelbeveiliging, of het beveiligen van openbare instellingen op ons nemen. 

Beveiliging Drenthe betekend niet dat we alleen de grote steden zoals Emmen, Assen en Hoogeveen werkzaam zijn maar ook in de kleinere dorpen door de gehele provincie. Organiseert u bijvoorbeeld een evenement als een Festival, of auto cross? En u wilt dat dit in goede veilige banen geleden word? Dan is Faciliteiten Beveiliging Nederland de perfecte partner. Wij hebben ten alle tijden beschikking over gekwalificeerd kundig personeel en genoeg manschappen in dienst om de verzorging van kleine en grote evenementen op ons te nemen.
 
Ook levert FBN-security horecaportiers voor verschillende uitgaansgelegenheden, wij zorgen voor de veiligheid van personeel en bezoekers in deze horecagelegenheden, en zorgen dat iedereen kan genieten van een gezellige avond uit. Onze visie is ook dat een horeca portier niet gezien moet worden als “uitsmijter” maar als het visite kaartje van uw horeca gelegenheid. 

Faciliteiten Beveiliging Nederland beschikt over een ruim bestand aan gediplomeerde beveiligers, naast de algemene kennis en kundigheid zijn onze beveiligers ook nog gespecialiseerd in specifieke vormen van beveiliging. Op deze manier kunnen wij voor iedere situatie de juiste beveiliging verzorgen.
 
FBN-security verzorgd ook door gehele provincie Drenthe, Groningen en Overijssel winkelsurveillanten. Deze winkel surveillanten zijn speciaal opgeleid en getraind in het surveilleren in winkels en winkelcentra. Dit met als doel om overlast en criminaliteit in en rond winkels en winkelcentra te beperken. Naast de directe bestrijding heeft dit ook een preventieve werking. Want voorkomen is natuurlijk beter als genezen.

Zoekt u naar een beveiligingsbedrijf in Drenthe die iedere opdracht aan kan? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen met u kijken we naar uw wensen, op basis hiervan maken wij een passend voorstel.

Neem vrijblijvend contact op met FBN-security voor een offerte of een gesprek met één van onze medewerkers.