Beveiliging Assen: FBT security bied diverse beveiligingsdiensten is Assen aan, bijvoorbeeld horeca beveiliging, Winkel beveiliging of het beveiligen van openbare instellingen.
 
Organiseert u een festival of evenement in Assen, en zoekt u een beveiligingsbedrijf met de kennis, knowhow, goede en genoeg beveiligers? Ook hiervoor is FBN security dé partner om dit evenement veilig en gezellig te laten verlopen!
 
FBN security levert ook horecaportiers voor Assen en omstreken, naast dat onze beveiligers beschikken over alle nodige diploma’s en opleidingen staat klantvriendelijkheid en netheid hoog bij ons in het vaandel. Wij zien onze horecaportiers dan ook niet als “uitsmijters”, maar als gastheren die het visite kaartje van uw uitgaansgelegenheid.
 
FBT security heeft voor iedere vorm van beveiliging gediplomeerde beveiligers in dienst. Deze beveiligers zijn multi-inzetbaar voor verschillende vormen van beveiliging. Daarnaast is een groot deel van onze mensen gespecialiseerd in de apartere takken van de beveiliging zoals VIP beveiliging of Object beveiliging.

Naast de gediplomeerde beveiligingsmensen beschikken wij ook over gediplomeerde beveiligingshonden. Deze honden kunnen op verschillende manieren ingezet worden, zoals bij grote evenementen, of zij kunnen mee lopen met de surveillanten op industrie gebieden of winkelcentra.
 
Faciliteiten Beveiliging Nederland is een beveiligingsbedrijf wat actief is in geheel Nederland, maar vooral actief is in noord en oost Nederland. Omdat wij alle vormen van beveiliging op ons nemen, al onze werknemers gediplomeerd zijn, en snel kunnen schakelen is FBN security dé partner voor iedere vorm van beveiliging. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week klaar om de veiligheid te waarborgen voor u, uw klanten of uw werknemers.

Dus zoekt u een beveiligingsbedrijf in Assen, die iedere beveiligingsklus aan kan? Of het nu gaat om het beveiligen van uw winkel tijdens de vrijdagavond koopavond in Assen door één van onze winkelsurveillanten of het beveiligen van groot evenement. Zoek niet verder en neem contact op met Faciliteiten Beveiliging Nederland. Samen met u bekijken wij uw wensen en op basis hiervan komen wij met een passend voorstel.

Neem gerust vrijblijvend contact op met FBN-security voor een offerte of een persoonlijke afspraak.