Beveiliging Almelo: Faciliteiten Beveiliging Nederland verzorgd ook in Almelo elke vorm van beveiliging. Denk hierbij aan evenementenbeveiliging, horeca beveiliging, winkel beveiliging etc.
 
Omdat Faciliteiten Beveiliging Nederland iedere form beveiliging op een zeer professionele manier uitvoert, hebben onze medewerkers naast algemene deskundigheid ook gespecificeerde kennis voor bepaalde beveiligingswerkzaamheden.
 
Is er bijvoorbeeld een evenement in Almelo, of wilt u een winkelsurveillant inhuren die een oogje in het zijl wil houden tijdens de koopavond of een drukke zaterdag? In alle gevallen is FBN security dé partner voor beveiliging in Almelo.
 
Naast de meest bekende vormen van beveiliging bied FBN security ook VIP beveiliging en Persoonsbeveiliging aan, dit geld voor individuele personen, maar ook voor groepen.
 
Object beveiliging is een specialisme waar wij bij Faciliteiten Beveiliging Nederland speciaal opgeleide mensen voor in dienst hebben om dit professioneel en kundig uit te voeren.
 
Daarnaast beschikt Faciliteiten Beveiliging Nederland ook over een aantal goed afgerichte beveiligingshonden. Deze hondenbeveiliging is op verschillende manieren inzetbaar, denk hierbij aan grootschalige evenementen, voetbalwedstrijden of met de honden surveilleren op een bedrijventerrein en winkelcentra.
Alle honden die met onze medewerkers mee gaan op surveillance zijn gecertificeerd en speciaal opgeleid hiervoor.