Maatwerk in beveiliging: veilig en vertrouwd

Faciliteiten Beveiliging Nederland is weliswaar een jong bedrijf maar we beschikken over veel ervaring want onze onderneming wordt geleid door managers die al jaren hun sporen verdienen in de beveiligingsbranche.
 
We maken gebruik van uitstekend opgeleide beveiligers die zeer ervaren zijn in de vele vormen van beveiliging die we aanbieden. Elders op de website kunt u de nadere beschrijvingen van ons aanbod terugvinden.
 
Doordat we zoveel voeling hebben met de praktijk, weten we ook goed wat onze klanten zoeken: maatwerk. Iedere beveiligingssituatie is anders, elke klant heeft andere wensen en behoeftes en FBN is perfect uitgerust om hierop in te springen.
 
 
Hospitality: een uniek concept in de beveiliging

Onze beveiligers inschakelen betekent niet alleen een meerwaarde voor uw evenement, horecabedrijf, winkel, zorginstelling of bedrijventerrein maar ook voor u persoonlijk.

 
Onze beveiligers worden speciaal getraind in het hospitality-concept, zo zijn ze niet alleen solide en stabiele rustgevende factoren maar ook representatieve gastheren en gastvrouwen. Ze kennen de situatie, kunnen uw gasten te woord staan, desgewenst in meerdere talen en letten op de kleine dingen die zo’n belangrijk onderdeel vormen van het totale imago van een evenement of bedrijf.

Wij leveren o.a. de volgende diensten: